Neem contact met ons op

Stel ons je vragen
Wij zijn momenteel gesloten

Neem contact met ons op

wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Begrijpelijk dat je graag meteen antwoord hebt, maar kijk alsjeblieft eerst even in de verzamellijst van vragen die andere klanten stelden, onder aan deze pagina. Waarschijnlijk ben je dan al geholpen. Staat het antwoord dat jij zoekt er niet tussen? Jammer, maar stuur ons dan even een kort berichtje per mail winkel@schreursroermond.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Kan je vraag echt niet wachten? Bel dan 0475 329391.

Heb je een vraag over feesten, partijen, trouwen, afscheid nemen of vergaderen in de Boerderiej? Neem dan contact op met Wieke via 0475-329391 of mail haar via wieke@schreursroermond.nl. Ze zal het bericht zo snel mogelijk proberen te beantwoorden!

Yes! De Biekeuke en de Boerderiej zijn weer geopend!

Ben je op zoek naar een (bij)baan? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker, uren in overleg en ervaring is vereist, affiniteit met de horeca is een streepje voor!
Tevens is onze horeca weer geopend. Ben jij flexibel inzetbaar en hou je van een feestje? Vooral om deze te werken tot in de late uurtjes? Neem dan contact met ons op! Wie weet sta jij binnenkort in de bediening bij een té gek feestje of bruiloft!

icon

Openingstijden

 • maandag 13:00 - 18:00
 • dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 18:00
 • zaterdag 10:00 - 17:00
 • vrijdag 24 december 202109:30 - 16:00
  zaterdag 25 december 2021Gesloten
  zondag 26 december 2021Gesloten
  vrijdag 31 december 202110:00 - 16:00
  zaterdag 1 januari 2022Gesloten
  zondag 2 januari 2022Gesloten
Stuur ons een bericht
Wij helpen je graag!
Veelgestelde vragen
van onze klanten
Bekijk onze openingstijden hierboven. Voor de Boerderiej gelden andere openingstijden. Deze zijn afhankelijk van de gelegenheid en worden in overleg afgesproken. De Biekeuke is gelijktijdig geopend met de Versboerderiej, echter sluit de keuken van de Biekeuke één uur eerder.
Helaas, bezorgen wij niet. Kom gerust zelf naar de Versboerderiej. Wil je liever op een rustiger moment boodschappen doen? Kom dan tussen 14.00 uur en 15.00 uur. Heb je een grote, zakelijke opdracht? Dan is het in overleg wel mogelijk om te bezorgen.
Beide dames zijn altijd druk, druk, druk. Kan het wachten? Stuur dan een e-mail naar winkel@schreursroermond.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Wil je ze dringend spreken? Probeer een van hen dan te bereiken via 0475 329391.
Oeps… Wat vervelend voor je. En fijn dat je het met ons wilt delen. Daar kunnen wij van leren. Stuur je klacht met een foto van het product én de kassabon naar winkel@schreursroermond.nl. Dan zorgen we snel voor een passende oplossing.
De cadeaubon van de Versboerderiej kun je alleen besteden in de Versboerderiej. De cadeaubon van de Biekeuke alleen in de Biekeuke. Blijft er een bedrag over? Kom dan gezellig nog een keertje terug. Is je cadeaubon van de Versboerderiej verlopen? Niet getreurd. Wij vinden altijd een passende oplossing. Is je Biekeuke cadeaubon in 2020 verlopen? Dan kom je gezellig – als de horeca weer open mag – in 2021 van onze lekkere gerechten en drankjes genieten.
Bestellingen voor de slagerij kun je tot uiterlijk 2 dagen van tevoren doorgeven. Afhankelijk van hetgeen je graag had willen bestellen. Bestellingen voor de bakkerij kun je dagelijks doorgeven tot 17.30 uur.
Vanaf 10.00 uur kun je je brood en gebak ophalen. Vanaf 13.00 uur liggen de lekkere spulletjes uit onze slagerij, zoals een gourmet, fondue, BBQ-pakket of buffet klaar. Natuurlijk kun je ook een ander tijdstip met ons afspreken. Als we het maar weten. Heb je een bestelling voor de feestdagen gedaan? Haal dan de bestelling op in het door jou zelf gekozen tijdvak.
Dit kun je het beste doen in de magnetron. Zet het bakje erin zónder deksel en stel de magnetron in op 3,5 minuut op ongeveer 900 watt. En klaar is jouw maaltijd. Niet warm genoeg? Verwarm de maaltijd nog eens 1,5 minuut. Je zou eventueel een magnetron deksel over het maaltijdbakje kunnen zetten. Heb je geen magnetron? Verpak het aluminiumbakje zónder deksel helemaal in aluminiumfolie. Zet het 15 tot 20 minuten in de oven op 150 graden.
Verwarm de oven voor op de juiste temperatuur. Dat is al heel belangrijk. Hou dan de volgende richtlijnen aan: Wrap 15 tot 20 minuten op 160 graden Loempia 15 tot 20 minuten op 180 graden Saucijzenbroodje 15 minuten op 180 graden Worstenbroodje 15 minuten op 180 graden Wil je een complete maaltijd in de oven opwarmen? Verpak het aluminiumbakje zónder deksel helemaal in aluminiumfolie. Zet het 15 tot 20 minuten in de oven op 150 graden. En smullen maar.
Zo’n 30 tot 45 minuten voordat je de taart gaat eten. Met een warm mes kun je de taart het makkelijkst snijden.
Haha… Die vraag krijgen we wel vaker, heel begrijpelijk. Maar helaas… dit grootmoedersrecept is en blijft een groot geheim. Kom de koude schotel maar gewoon lekker bij ons kopen of eten.

Routebeschrijving

Hoe bereik je ons?

Ons bedrijf ligt bij de rotonde aan de St. Wirosingel (N271) in Roermond en ligt tussen Praxis en Mooren Machines.

Tot snel! Route