Organiseer het in de Boerderiej

Jouw verblijf in de Boerderiej

… een blijvende herinnering

Een bruiloft, communie, verjaardagsfeest, kraamborrel, koffietafel, vergadering… Je kunt het zo gek niet bedenken of de Boerderiej is er de ideale locatie voor. De aankleding, de sfeer, de service, het eten en drinken. Alles klopt. Of het nu een vrolijke of verdrietige aangelegenheid is, zet een voet binnen en je weet: dit wordt onvergetelijk. Ieder feest of elke bijeenkomst is uniek en wordt dus op maat voor jou samengesteld. Bijna alles is mogelijk.

Plan een afspraak met ons, laat je ideeën de vrije loop en wij proberen aan al jouw wensen tegemoet te komen. Het is onze missie om jouw verblijf in de Boerderiej écht tot een blijvende herinnering te maken.

icon
Feesten vier het in de Boerderiej
Feesten
Trouwen vier het in de Boerderiej
Trouwen
Koffietafel plan het in de Boerderiej
Koffietafel
Kennismaking De Boerderiej
Kennismaking

Ontmoeten & Feesten

Echte feestlocatie

Het is fijn om naast de Biekeuke – waar feestjes gevierd kunnen worden tot zo’n 35 personen – een ruimere feestlocatie te hebben: de Boerderiej dus. Laat je verrassen door de mooie ruimte en de aankleding van de zaal. En niet te vergeten de service en het lekkere eten en drinken.

Sinds januari 2021 zijn wij een officiële trouwlocatie in Roermond! Zelfs de ceremonie mag plaatsvinden in de Boerderiej.

Trouwen in de Boerderiej

Sinds januari 2021 is De Boerderiej een officiële trouwlocatie van de Gemeente Roermond. Het gemak onder één dak: wij dragen zorg voor jullie mooiste dag; van ceremonie tot en met het feest – ”gewoon op de Boerderiej”! Zijn jullie verloofd en op zoek naar een trouwlocatie? Kom gerust eens kijken! Plan een afspraak in, en je wordt met alle liefde verder geholpen, waarna je een passend voorstel zal ontvangen. We zullen jullie volledig ontzorgen in de reis naar en tijdens jullie mooiste dag!

Renovatie

Op de plek waar vroeger Versparadies Schreurs zat, zag in december 2019 de Boerderiej het levenslicht. Een ruimte voor Feesten en Ontmoeten. Rinie maakt voor de Boerderiej het heerlijke eten klaar. En het team van ervaren medewerkers zorgt voor de goede service en bediening. Rinie is daarnaast de contactpersonen als het om de invulling en planning van het feest of de bijeenkomst gaat. Neem meteen contact op.

Meer informatie? Neem contact op

Openingstijden

In de Boerderiej kun je terecht met een besloten gezelschap (vanaf 35 personen) ook buiten onze reguliere openingstijden. Dus ook op zaterdagavond of op een doordeweekse avond ben je hier van harte welkom. Op zondag en maandag is de Boerderiej gesloten.

De Boerderiej

feesten & evenementen

Stuur ons een bericht

Kom je graag in contact met ons? Of heb je een vraag? Neem dan een kijkje in onze veelgestelde vragen. Staat hier het antwoord niet tussen, vul dan het contactformulier in. Ook kun je ons mailen via winkel@schreursroermond.nl of bellen op 0475 329 391.

Neem direct contact
met ons op