Ontdek ons verhaal

Een écht familiebedrijf

Familie Schreurs oet Remunj

Kins doe ós nog neet, dèt is zunj

In 1926 verkocht opa Christiaan al prei en aardappelen vanuit de oude stal. Een aantal jaren later gingen vader Pierre en moeder Nellie nog wat stappen verder: zij hadden hun eigen groentewinkel. Vanaf 1984 runde dochter Rinie, haar partner Ton en moeder Nellie de versboerderij. Nu werkt zelfs de vierde generatie in het bedrijf! Ons familiebedrijf wordt steeds groter en professioneler en bestaat nu uit 3 onderdelen: de Versboerderiej, de Biekeuke en de Boerderiej.

Familie schreurs oet remunj

De Versboerderiej

In 1926 begon opa Christaan in de Boerderij (het woonhuis van Opa en Oma, Pierre en Nellie Schreurs) een kleine winkel met aardappelen, prei, pruimen, appels, peren enzovoorts. Alles was eigen oogst! Inmiddels is de winkel flink uitgebreid met het aanbod van verse groenten en fruit.

Naar De Versboerderiej De Versboerderiej

De Biekeuke

Zoek je in Roermond een ideale gelegenheid om goed en gezellig te lunchen of ontbijten? Kom dan naar de Biekeuke. Neem bijvoorbeeld een lekker broodje of kopje soep of kies een zalig kopje koffie en een smakelijk stukje gebak. Of wat denk je van het heerlijke en uitgebreide buffet: Aete waat de pot sjaft! Loopt het water je al in de mond? En dat allemaal in een gezellige ambiance die liefde ademt voor kwaliteit én plezier in het leven. Alles wat je op je bord, in je kom of in je kopje krijgt, is vers en je proeft ambachtelijkheid en duurzaamheid. De entourage is prachtig, het eten en drinken zijn top, en de finishing touch zijn de supervriendelijke en behulpzame medewerkers, die de beleving compleet maken. Je voelt je thuis in de Biekeuke.

Naar De Biekeuke De Biekeuke

De Boerderiej

Een bruiloft, communie, verjaardagsfeest, kraamborrel, koffietafel, vergadering… Je kunt het zo gek niet bedenken of de Boerderiej is er de ideale locatie voor. De aankleding, de sfeer, de service, het eten en drinken. Alles klopt. Of het nu een vrolijke of verdrietige aangelegenheid is, zet een voet binnen en je weet: dit wordt onvergetelijk. Ieder feest of elke bijeenkomst is uniek en wordt dus op maat voor jou samengesteld. Bijna alles is mogelijk. Plan een afspraak met ons, laat je ideeën de vrije loop en wij proberen aan al jouw wensen tegemoet te komen. Het is onze missie om jouw verblijf in de Boerderiej écht tot een blijvende herinnering te maken.

Naar De Boerderiej De Boerderiej

Sfeerimpressie

Welkom bij Familie Schreurs | Oet Remunj. Bij ons familiebedrijf dat al vanaf 1926 bestaat, krijg je 6 dagen per week verse, ambachtelijke en huisgemaakte heerlijkheden voor thuis, waar je je vingers bij aflikt. Heb je zin om op een bijzondere en gezellige plek te lunchen of lekker koffie te drinken? Dan is onze Biekeuke the place to be. Is er iets te vieren, wil je op een unieke locatie trouwen, vergaderen of heb je helaas van iemand afscheid moeten nemen? Reserveer dan de Boerderiej. Het zal je aan niets ontbreken. Beloofd.

Stuur ons een bericht

Kom je graag in contact met ons? Of heb je een vraag? Neem dan een kijkje in onze veelgestelde vragen. Staat hier het antwoord niet tussen, vul dan het contactformulier in. Ook kun je ons mailen via winkel@schreursroermond.nl of bellen op 0475 329 391.

Neem direct contact
met ons op