De koffie staat klaar!
Wij zijn vandaag gesloten

Voel je thuis in de Biekeuke

en geniet van heerlijk eten en drinken

Zoek je in Roermond een ideale gelegenheid om goed en gezellig te lunchen of ontbijten? Kom dan naar de Biekeuke. Neem bijvoorbeeld een lekker broodje of kopje soep of kies een zalig kopje koffie en een smakelijk stukje gebak. Of wat denk je van de heerlijke en uitgebreide buffetplank Aete waat de pot sjaft: een kopje soep, een plank met verschillende warme gerechten, bijgerechten en salades en een toetje toe. Loopt het water je al in de mond? En dat allemaal in een gezellige ambiance die liefde ademt voor kwaliteit én plezier in het leven.

Alles wat je op je bord, in je kom of in je kopje krijgt, is vers en je proeft ambachtelijkheid en duurzaamheid. De entourage is prachtig, het eten en drinken zijn top, en de finishing touch zijn de supervriendelijke en behulpzame medewerkers, die de beleving compleet maken. Je voelt je thuis in de Biekeuke.

Let op: De Biekeuke is tijdelijk gesloten i.v.m. de corona-maatregelen.

icon
Menukaart bekijk al het lekkers
Menukaart
Reserveren reserveer een tafeltje
Reserveren
Cadeautip! de Biekeuke Cadeaubon
Cadeautip!

Genieten in De Biekeuke

Zakelijke lunch of een grote groep

Ook voor een zakelijke afspraak of met een grote groep is het hier goed toeven. Laat ons even van tevoren weten dat jullie komen via ons reserveringsformulier. Dan zorgen wij dat alles klaar staat en dat jullie ongestoord kunnen overleggen, genieten of beide. Wil je nog voor vandaag reserveren? Doe dat dan telefonisch via 0475 329391.

Direct reserveren Reserveren
Bekijk de menukaart Menukaart

Iemand verrassen?

Een etentje slaat niemand af. En zeker als het een cadeau is, toch? Als je iemand wilt verrassen met een lekker ontbijtje of lunch, koop hem of haar dan een cadeaubon. Jij bepaalt zelf het bedrag. Onze cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig en in verband met corona een jaartje extra.

Neem contact op over onze cadeaubon Cadeaubon

Openingstijden de Biekeuke

Maandag van 13.00 uur tot 18.00 uur

Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur

Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur

* De keuken sluit een uur voor sluitingstijd.

Let op! De Biekeuke is tijdelijk gesloten in verband met de corona-maatregelen.

De Biekeuke

écht genieten

Reserveren? Dat kan hier!

Neem direct contact
met ons op